pondělí 5. ledna 2009

Silvestrovské veselí

Rok 2008 se blížil rychle ke konci a tak bylo nutné vyrazit někam za "zábavou". Cíl cesty byl jasný, Zdoňov, vesnička nedaleko Adršpachu, o které jsem vyprávěla někdy na začátku října. V počtu sedmi osob jsme vyrazili, 29.12., auty už za tmy směr Adršpašské skály.
Víkend to byl vydařený. Prošli jsme si nejbližší okolí - Pískovnu, která je momentálně už delší dobu zatopená a tohoto času i zamrzlá - to se to ale bruslilo, že a potápěčům potápělo. Křížový vrch, kde je výhled do blízkého okolí, zde jsme i zažili opravdu zážitkovou procházku všemi možnými rokličkami, zavítali jsme i do Jiráskových skal, které jsou kousek za Teplicemi nad Metují - zde byly k vidění zřícenina hradu Skály (Bischofstein) a Černé jezero. Všichni jsme nafotili hromady fotek a někteří i nějaké video. Skoro celé čtyři dny nám vydrželo krásné slunečné počasí, a tak bylo radost vyjít ven:-) A poslední den v roce jsme oslavili přípitkem a malým ohňostrojem. Vám už nezbývá nic jiného než se pokochat všemi našemi fotkami: moje, Kuby a Vény.

3 komentáře:

Hanka řekl(a)...

fotky jsem poctivě prohlídla. móóóc pěkný, hlavně bruslení závidím :)

Má to šťávu! řekl(a)...

no, já nebruslila, jelikož nemám brusle a nikdy jsem na tom nestála, bůhví, jak by to dopadlo. Třeba by se prolomily ledy:DD

Anonymní řekl(a)...

Fota jsou parádní! Museli jste si to fakt užít :)