čtvrtek 19. ledna 2012

Co mě potěšilo...

Vánoce jsou dávno za námi, vlastně tomu bude skoro už měsíc. Tak proč si nezpříjemnit lednové dny malým nákupem. Rozhodla jsem se Vám ukázat pár kousků, které jsem si stihla pořídit:)


Vše




Ve vánočním výprodeji měli v DM tohle - ta pistáciová vůně je úžasná!

Alverde

V Tescu jsem zase pořídila od F&F tenhle balzám na rty, no neodolejte mu:) Má mentolovou vůni.

Cupcake

Nestihla jsem si na konci roku pořídit diář...a tenhle mě úplně uchvátil. Koupila jsem ho na ebayi. Prodejce má spoustu krásných diářů, ceny jsou sice vyšší, ale věřte, že takový nikdo mít nebude:) A ty samolepky u toho!

Joo Zoo diář

Joo Zoo diář

Joo Zoo diář

Curaprox překvapil barvami kartáčků - hodí se do koupelny:-)

Kartáčky

A u Wendy na blogu jsem vyhrála krásnou plátěnou taštičku:)

Taška od Wendy

Tak příště zase recept:)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Sášo, tak ten balzám na rty je skvělý :D Nejdříve jsem myslela, že to je ořezávátko, ale balzám je praktičtější. Já už jsem druhým rokem věrná klasickému diáři Moleskine, ale ten Tvůj barevný rozveselí už od pohledu. Jinak děkuji za obrázek tašky - ty Tvé fotky jsou vždy super :)

Amelie řekl(a)...

pistáciovou vůni vůbec neznám a balzám na rty je úžasný.

Unknown řekl(a)...

Přiznávám, že jsem toho modrýho muffina odhadovala na asi 50 různých věcí, ale balzám na rty v nich nebyl:) To je fakt drsný!

Vivi řekl(a)...

Saši,
jsem blázen do všech roztomilých věciček, nálepek apod., takže věci, které Tě potěšily, těšívají i mě ;-). Nakupuješ asi taky ráda na Ebay, že? ;-)
Vivi

Má to šťávu! řekl(a)...

Vivi: na ebay nakupuji jen něco, spíš malé drobnosti: ale diáři jsem neodolala:)

kivi řekl(a)...

Sášo, máš krásný blog. Já se teprve rozjíždím a zaměřuju se spíš na jídlo. :-) Ten sprcháč a tělové mléko od Alverde v pistáciové jsem si taky pořídila. Bylo to v DM jako dárkové balení, slevněné po Vánocích. Byla to vůbec moje první zkušenost s Alverde a říkala jsem si, proč už jsem to neobjevila dřív. Přírodní kosmetika, levná a příjemná. Prostě paráda. :-)
http://kivibloguje.blogspot.com/