čtvrtek 7. listopadu 2013

Podzimní inspirace

Jakou máte vy? Pochlubte se třeba odkazem do komentářů:-) Já si letos udělala i truhlík za okno...na stole nesměla chybět dýně, vřes, kaštany a jedna podzimní vůně od Yankee Candle.

IMG_5474 copy

IMG_5480 copy

Znáte Yankee Candle? Dělají móóóóc druhů svíček, vosků do aromalamp, vůní do auta atd.. Co třeba slaný karamel, čerstvě vyprané prádlo, vůně dětství a nebo jen obyčejný jogurt! Vůně si opravdu zamilujete. Jsou o něco dražší, ale to aroma a doba hoření se nedá srovnat...Zkuste třeba zavítat do Bytových doplňků v Moskevské ulici v Liberci, tam jich najdete celou škálu a určitě si vyberete i něco jiného.

IMG_5553_stitch copy

IMG_5540 copy

IMG_5534 copy

IMG_5572 copy

4 komentáře:

Netty řekl(a)...

Ani nevím,že to v Liberci je,každopádně já dám za svíčku tak do třiceti korun,tohle je přemrštěný!:D Já na podzimní výzdobu moc nejsem,už pomalu chystám vánoční...:D

Má to šťávu! řekl(a)...

Neni to premrsteny, odpovida to kvalite! Ja si taky radsi koupim levnou vonavou svicku z ikea, ale popravdte, ty vune jsou porad stejne a obcas je potreba vymenit za neco lepsiho. Ty vosky stoji 50kc, a vydrzi dost dlouho.Mame ho uz pres mesic a porad nevyhorel a to to zapalujeme kazdy druhy den...

monika řekl(a)...

Je to hrozně moc krásný :))) Já jsem na takové věci levá, takže nevím, jestli bych to zvládla...spíš ne :D
No a do bytových doplňků chodím strašně moc ráda a vždycky si musím něco koupit :D

gabrielakre řekl(a)...

Jeeee moc hezký ten truhlík:)) já už snad ale pomalu začnu z vánoční výzdobou mého pokoje:D miluju Vánoce:D a to jak je všechno třpytivé:) ale k tomu patří i svíčky:) takže dík za info, kde můžu tyhle svíčky sehnat:))) hlavně si je chci už zkusit očuchat:D:))