středa 4. prosince 2013

Novinky v kuchyni

...a jsem tu zpět i s pár novinkami v kuchyni a možná i trochu inspirace na vánoční dárky.

Od jedné milé paní jsem dostala dvě knížky - Láska prochází kuchyní - musím říct, že tak pěknou knížku jsem už dlouho neviděla, netradiční pojetí, krásné fotky a ještě lepší tipy na jedlé či nejedlé dárky. Koupíte ji za 499 Kč například zde. Druhou publikací je Kuchařský zápisník pro dceru - konečně ty svoje papírky s recepty  budu moci vyhodit a budu je mít pohromadě:-) Cena zápisníku je 399 Kč a koupíte ji rovněž zde.



Malá ochutnávka z knihy:


IMG_6045 copy

IMG_6046 copy

IMG_6048 copy 

Další inspirací jsou vykrajovátka (hlava soba, kometa a hvězdy) koupila jsem je v KIK. Roztomilou Milku alá stromečky jsem našla při nákupu v Penny. A jako povinnost byl i vánoční Gurmet s vanilkový extraktem - ale určitě si udělejte ten domácí, můžete pak použít i jako dárek pro někoho blízkého! A oblíbené jsou i šalvějové bonbóny od Ricoly.

IMG_6027 copy

IMG_6028 copy 

6 komentářů:

vv řekl(a)...

ta knížka vypadá úžasně :)
A dost mě překvapilo, že tuhle Milku jsem viděla v Brně, ale ve Vídni ne...a pak že je v zahraničí lepší výběr!! :D

V. řekl(a)...

ta Milka je fakt roztimilá, už jsem na ni kolikrát koukala :) a takové nějaké kuchařky by se mi taky líbily, moc ráda si prohlížím obrázky :D

Kristina řekl(a)...

tedy, ty knihy jsou opravdu nádherné :))

Netty řekl(a)...

Ta kniha a zápisník! vypadají neskutečně nádherně ♥

monika řekl(a)...

Gurmet mám doma :) Tu Milku jsem ještě neviděla, ale vypadá úžasně!!! No a ty knížky.. :)) Doufám, že taky dostanu nějakou podobnou k Vánocům, dochází mi inspirace :)

Teress řekl(a)...

Ahoj, ten zápisník pro dceru se mi už dlouho líbí, ale přijde mi moc drahý na to co to je. Já si k Vánocům pořídila kuchařku od J.O. Moje velká Británie.