úterý 16. prosince 2014

Sladký rok 2015 a dárek pro vás - Výherce

Výhercem kalendáře se stává "mačet". Prosím, ať se mi ozve na email sasulkape@gmail.com se svojí adresou. Ostatním díky za účast a nezoufejte, třeba příště vyhrajete vy:-)


 


Moji milí fanoušci, ráda bych Vám představila autorský kalendář z mých fotek pro rok 2015. 

Letos trochu netradiční - tedy sladký:-) 
http://www.fler.cz/zbozi/sladky-rok-2015-kalendar-4460423

Koupit ho můžete na Fleru ve velikosti A3 za pěkných 333 Kč. Pokud objednáte do 12. 12. garantuji doručení do Vánoc. Je možné i osobní předání v Liberci, či Jablonci nad Nisou.


13 komentářů:

mačet řekl(a)...

sluduju uz davno pres bloglovin, tak jsem se pridala i pres google :)
kalendar je krasny, myslim, ze by urcite udelal radost segre - vyucene cukrarce :)
me se letos nejlip povedl asi duhovy dort. ktery jsem pekla memu milemu k narozeninam http://ma-cet.blogspot.cz/2014/11/dort-s-prekvapenim.html
dik za soutez :) ma.cet@seznam.cz

Lucie S řekl(a)...

Tak ještě jednou, pardon :-)
Mým nejlepším letošním sladkým počinem byl asi pomerančový dort s vanilkovo-citronovým krémem :-) Trochu jsem se bála, jestli to nebude přecitrusované, ale nebylo! :-) Chutě byly poněkud nezvyklé, hlavně ten pomerančový korpus, ale nakonec chutnal myslím moc dobře, nezbyl ani kousíček :-)
nefertiri12@seznam.cz

bunnysek řekl(a)...

tak nejprve ti povím, že mám chuť na něco sladkého...nádherné fotky!
Já to mám s pečením trošku obtížnější, jsem celiak, takže pokus X omyl :oD
snad se mi povedlo dodržet pravidla... hezký den, Štěpka, balkova.s@seznam.cz

zvu tě na svou stránku: https://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Bunnysek/390388317756997

happy.lenulka řekl(a)...

Můj nejsladší letošní počin, který se mi povedl a mám z něj obrovskou radost je moje těhotenství :-) ... sice mi nedovoluje mlsat a užívat si jídla, tak jak bych si přála, ale hlavní je zdraví miminka :-) a kalendář je nádherný ;) hodil by se nám :-) aspoň bychom měli kam zaznamenávat ten příští, přelomový rok 2015 :-)
Krásný advent :-)

zapomněla jsem na email, takže se omlouvám :-) happy.lenulka@seznam.cz

Unknown řekl(a)...

Sleduji :)
Můj největší letošní sladký počin je vánočka z pšeničného kvásku. Sama jsem ho zakládala a dlouho s ním bojovala. Teď jsme snad už přátelé :)
tatusik@seznam.cz

Markéta řekl(a)...

trpisovskamarky@seznam.cz

Mě se líbí všechny tvoje počiny, ale rozhodně před tebou smekám za to že se ti povedly tak krásné makronky :-)

káča řekl(a)...

nu, snad ještě stíhám! :))) mým nejlepším počinem je jednoznačně to, že jsem se skamarádila se zdobícím sáčkem a neválčím s ním a taky že jsem vzala na milost máslo v krémech a pochopila ho :) takže můj sladký počin je spíš posun ve mně než nějaký konkrétní produkt (ten bych přece jen vybírala asi dlouho a už to dneska nestihla :) )

a jinak buď katka.klouckova@gmail.com, pokud se mi na G+ nevkradl pracovní mail :)))

schnegy řekl(a)...

Kalendar je velmi pekny ;)
Mne sa tento rok podarilo upiect Pavlovovej tortu aj so skvelym tvarohovo-slahackovym kremom s lesnym ovocim. Netusila som, ze to moze byt take jednoduche, vzdy som sa slahania vajecnych bielkov a ich pecenia bala. Ale dopadlo to na jednotku a vsetci boli nadseni :) Je mi len luto, ze v poslednom case na pecenie nemam moc casu. Je to pre mna ohromny relax, takze sa tesim a prichadzajuce sviatky a ze nieco dobre napeciem.
schnegy@gmail.com

Veronika řekl(a)...

Mi se asi nejvíce povedl dezert s názvem sex na plechu, to si vyžádalo opakování doma i v práci, neskutečně dobrý zákusek, lehký, ale na druhou stranu kalorická bomba. Od Ježíška dostanu formu na donuty, tak snad budou i tyhle počiny chutnat :-)
flaquitta@seznam.cz

Unknown řekl(a)...

Blog je naozaj super! aj kalendárik vyzerá rozkošne a sladučko :) Veľmi by ma jeho výhra potešila, teda, nie iba mna ale aj moju super maminku :)♥
laura.tkacova@centrum.sk

Iv řekl(a)...

U nás doma si pýtajú pamlsku každý den, preto sa u nás pečie neustále. Najnovšie sme skúšali cokoladovu tartu od Misky http://justdaretocook.blogspot.sk/2014/10/citrusove-kuriatko-cokoladova-tarta.html ikuzmisinova@gmail.com

Unknown řekl(a)...

No sladký má na starosti doma hlavně manželka :-), můj povedený počin byl mandlový koláč bez mouky, ale padlo na něj asi tucet vajec :-)
Kalendář vypadá super...
sindelar.tomas@gmail.com

Michaela řekl(a)...

Veľa veľa pečiem a teraz je to hlavne vianočné pečivo. Medvedie labky, vanilkové rožky, linecké,griláž,čokoládová saláma,muffiny. Milujem pečenie a varenie-celý byť rozvoniava a k tomu horí tretia adventná sviečka. Tak krásnu adventnú nedeľu.

michaela.gribova@gmail.com