čtvrtek 3. prosince 2015

Jedlé dárky


Co takhle někoho obdarovat jedlým dárkem? Popravdě, já radši dostanu něco jedlého, než další zbytečnosti. Máte to taky tak? Tentokrát jsem vybrala tyto tři drobnosti.

 
Pečené musli Janova pec - už delší dobu jsem po něm pokukovala, a tak jsem si říkala, že na Mikuláše mi stejně nikdo radost neudělá (Kuba to stejně nečte - tak schválně:-D), tak jsem si radost udělala sama:-) Loni to byl Mixit...takže letos vyhrálo toto musli. Jen vidím nevýhodu v balení...jak jednou otevřete, už ho nezavřete, tedy musíte přesypat do něčeho uzavíratelného.

Vyzkoušela jsem tuto malou sadu 1100g za 299 Kč


Mé oblíbené DEER´SPRESSO (směs) z liberecké pražírny Nordbeans - a to víte, že máme v Liberci pražírnu? Najdete ji na Ruprechtické - rohový krámek Sweet city. Prodávají různé druhy kávy a ještě si ji sami praží. Pro kávu tam chodím vlastně stále:-) 200g/175Kč. Jukněte i na web, kde se dozvíte více info a třeba vyberete i něco pod stromeček.

A na závěr krásná plechová dóza z Mark and Spencer - obsahuje velké máslové sušenky. Cena cca 190 Kč - bohužel nevím přesně, dostala jsem ji:-)

Žádné komentáře: