čtvrtek 22. prosince 2016

Jak balím dárky?


Letos jsem se do toho obula už včera večer, tedy 21. 12. Normálně vždy balím dárky až večer před Štědrým dnem, ale nějak mě to pohltilo dřív. Měla jsem totiž nápad a nechtěla jsem to zapomenout:-D Teda, néé že bych nějak zapomínala, to vůbec... 


Moc nepoužívám vánoční papír, to musí už být, když mi nějaký padne do oka. Takže jsem využila papír, který jsem měla nakoupený už někdy ze září. Ale nakonec mi to nedalo a jeden vánoční, hnědý, jsme koupili v DMku. Myslím, že tam měli dost pěkný výběr, tak pokud ještě nemáte, mrkněte tam, třeba ještě něco ulovíte.



A jak že jsem to všechno letos zabalila? 


Použila jsem jednobarevný papír, který jsem doplnila o papírovou vysříhanou bílou vločku a převázala jsem lýkovým provázkem. Vločku jsem nalepila klasickým lepidlem na papír. Jmenovky jsem dělala z černého papíru - psala jsem buď stříbrnou fixou nebo bílou (seženete normálně v papírnictví). Tu jsem pak přilepila oboustranou lepící páskou přes provázek. Vcelku jednoduché, až na to stříhání vločky:-) 


1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Já jsem až do této chvíle stále nepochopila, jak je možné, že si tolik žen přeje často třeba takto
nákladné dárky. Neříkám rozhodně, že všechny, ale přijde mi to bohužel docela časté. A přitom, podle mě právě ty jednoduché maličkosti darované od srdce nejvíce potěší :)