neděle 13. srpna 2017

OMAM - svět na talíři



Dnes pro Vás mám malou recenzi na jeden liberecký podnik, který je vcelku nový. Bistro vzniklo místo kebabu...hurááá, nemám ráda kebaby...protože když nevíte co si otevřít, otevřete kebab:-O


Najdete tu spoustu druhů kuchyní, ale převážně tu východní. Falafel, hummus, baba ganoush... nebo spoustu jiných dobrot. 


Pokaždé si vyberete a určitě pochutnáte. Jednou to může být polední menu, jednou burger anebo jen káva z místní pražírny Nordbeans s nějakým sladkým dezertem. 

Bistro je stylově zařízené a útulné. Přes léto si můžete posedět i na venkovní zahrádce. Jedinou výtku, kterou bych měla, jsou židle na sezení. Nejsou příliš pohodlné. 

Už jsme zde byli několikrát a nikdy jsme nebyli zklamaní. Tak pokud se vyskytnete někdy v Liberci, určitě sem vyražte.

Jánská 59, Liberec

3 komentáře:

Karolína B. řekl(a)...

Omam mám hned přes ulici a ten podnik miluju :) Žádnej vegetarián nejsem, ale na jejich falafel zajdu ráda, mají výborná obědová meníčka a jejich rybízové víno Rybízák je úúúžasný! <3 :))

Siraelxy řekl(a)...

V Liberci jsem byla na začátku července. Škoda, že jsem o podniku nevěděla. Při procházce městem jsme s manželem hledali nějakou stylovou kavárničku, ale nic nenašli. Nakonec jsme si sedli k Potrefené huse a tam jsem měla snad nejlepších čokoládových fondantů co jsem kdy jedla.

michal řekl(a)...

Jo, tohle je naprosto božský místo. Máme kousek od Liberce chalupu. Naposledy jsem tam byl v létě, když jsme byly na chalupě řešit zabezpečení a bezpečnostní systém. Mají naprosto boží falafely. Manželka si tam většinou dává i něco od Rybízáku, na mě jsou ty jejich vína už moc sladký, tak většinou jen ochutnávám.