čtvrtek 14. prosince 2017

Balíme dárky a malá soutěž (ukončena)

Letos jsem začala o trochu dříve s balením, ale hned mě to přešlo:) Takže jsem zabalila pouze tři dárky a balící papír jsem zase rychle uklidila. Tentokrát jsem s předstihem v IKEA koupila hnědý balicí papír, takový ten klasický baličák. 


No a minulý týden na mě v DMku vykoukl jeden suprový vánočně laděný papír s domečky, tak jsem si řekla, že to nějak nakombinuju. Musím říct, že skoro každoročně koukám po papíru v DMku, mají tam super vzory a za dobré peníze. Takže pokud ještě papíry nemáte, jděte to omrknout tam, určitě vyberete.



Teď už k balení. Používám i stříbrné a bíle fixy - k dostání v papírnictví. A různé lepící pásky s motivy - letos jsem žádné nekupovala, protože jich mám stále dost od loňska. 


Ze vzorovaného papíru jsem tentokrát vystřihla motiv stromku a kouličky a pak jsem použila právě stříbrný fix, abych to doladila. Pásky se dají využít také na nalepení různých vzorů. Takže zdobení se meze nekladou a letos to bude v takovémto duchu. Uvidíme, zda použiji i provázek a třeba nějakého přírodního materiálu jako šišky, větvičky apod.

Jak balíte letos vy, pochlubte se mi fotkou klidně do emailu (sasulkape zavináč gmail tečka com). Po Vánocích pak někoho vyberu a pošlu mu nějaké malé překvapení, co říkáte?

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Krásný nápad, za rok využiju! :-)