středa 27. června 2012

Bruschetta s rajčaty

Jednoduchá letní večeře, a ještě zdravá!
Bruschetta s rajčaty


Potřebujete jen:
  • rajčata
  • čerstvou bazalku
  • česnek
  • olivový olej
  • sůl a pepř
  • plátky veky - já použila kaiserku
Rajčata si rozkrojíme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a smícháme s olivovým olejem, bazalakou a solí dochutíme. Kaiserku si podélně rozkrojíme, zakápneme olivovým olejem a dáme opéct do trouby do křupava. Křupavou kaiserku potřeme česnekem a pokladme rajčatovou směsí. A můžeme konzumovat:-)

Příprava bruschetty

3 komentáře:

háňa řekl(a)...

saší, v sobotu jsem to vyzkoušela a bylo to geniální!
přidala jsem teda navíc malinko cibule a trochu citronové štávy - bylo to k snídani, tak aby nám to trochu probudilo chutě.
díky za recept, byl to fakt zážitek.

Sašulka Petričková řekl(a)...

to jsem ráda, že to chutnalo!

Alena řekl(a)...

To si dávám na topinku z topínkovače