pátek 24. července 2015

MASA BUKA řecká taverna

http://www.masabuka-reckataverna.cz/fotogalerie/interier/

Mám ráda neobvyklé podniky, kde nedělají jen klasické české hotovky. A právě tenhle podnik, který najdete v Liberci kousek od Šaldova náměstí to splňuje. Vaří řeckou kuchyni, která v Liberci chyběla. Obsluha je milá a ráda poradí, co dobrého si dát. Byla jsem zde několikrát, a nikdy jsem neodcházela zklamaná.



Přes obědy vaří polední menu, které obsahuje polévku a hlavní jídlo, kolem 100 Kč. Můžete si dát i zvýhodněné pité anebo 1l láhev chlazené kohoutkové vody za 35 Kč. Interiér je moc útulný, ale ve velkých vedrech tam tedy bylo pěkně horko...i když to se dá pominout. Dáte si něco studeného a hned Vám je příjemněji.

O víkendu pak vaří i netradiční řecké speciality. Pokud tedy nebudete vědět, kam v Liberci zajít, určitě to vezměte i přes tuto řeckou tavernu - myslím si, že neodejdete zklamaní. 

Jen pozor, do 31.8. mají letní pauzu. Dejte mi pak vědět svoje dojmy z návštěvy.

A co jsem ochutnala?

Kuřecí souvlaki s domácím pečeným bramborem a tzaziki 


 Vepřový gyros s pita chlebem a tzaziki

Řecký burger se sýrem feta


Salát s gyrosem a pita chlebem




Fotky interiéru jsem si vypůjčila přímo z jejich webových stránek.

3 komentáře:

Hanka řekl(a)...

to teda vypadá fakt skvěle. doufám, že jim to bude ještě chvíli šlapat, abych se tam mohla po návratu vrhnout.
mimochodem, ty fotky interiéru jsou boží, to tam bylo tak prázdno, nebo jsi měla soukromou fotosešn? (doufám, že to druhý :))

Má to šťávu! řekl(a)...

ha, jsem te pristihla, ze jsi to nedocetla dokonce:-D

Hanka řekl(a)...

haha, ajo! tak to se stydim. Fotky jídla mě tak ohromily, že jsem čemukoli co následuje za gyrosem nevěnovala pozornost. nic to ale nemění na tom, že to tam vypadá fakt pěkně.