pondělí 24. listopadu 2008

Můj pracovní koutek

...aneb nahlédněte tam, kde trávím nejvíce času.



Rozhodla jsem se Vám trochu přiblížit mé pracovní zákoutí, kde trávím opravdu hóóóóóóódně času - píšu tu seminárky do školy, přepisuji si tu přednášky, stahuji a upravuji fotky, občas si i čtu, poslouchám hudbu, nebo jen tak brouzdám po stránkách internetu. Takové pracovní místečko musí i trochu vypadat, takže tu najdete spoustu svíček, svícnů, nějakých knížek, blbůstek, a samo sebou i aromalampu s nějakými těmi olejíčky.



Menší kalendář není také k zahození, občas do něj napíšu něco důležitého - je spíš pro potřeby svátků, převážně používám ten virtuální (googlovský). Miluju kytky v jakékoli podobě, proto tu mám dřevěné tulipánky, které mi dovezl táta od sousedů Poláků. Nesmím zapomenout na vánoční hvězdu, kterou jsem si koupila nedávno, ty Vánoce mi nedají spát. Když je chuť na něco sladkého, uzobávám své mini bonboníky, které jsou hned na dosah ruky. Vedle stolu mám i poličku na CDéčka, kde jich mám opravdu málo, ale aspoň ji z vrchu využívám na své drogistické zboží.Na stole nesmí chybět knížky ke studiu a taky k jiným lumpárnám, pak taky zvýrazňovače, pastelky, propisky - no, prostě všechny psací potřeby. Jednotlivé fotky jsou k vidění na rajčeti.


Ode mě je to zatím vše a děkuji za Vaši návštěvu mého pracovního koutku. Budu ráda, když se pochlubíte i svým. Pěkný den všem.


4 komentáře:

Zuza řekl(a)...

Právě jsem se porozhlédla po svém pracovním kouktku a dalo by se to vyjádřit přesně jedním slovem - bordel(!) :)) Stydím se ;) Takže tím se opravdu chlubit nebudu ...

Má to šťávu! řekl(a)...

no ja si to prave predtim trochu poklidila, aby nebyl videt bordel:DD

Hanka řekl(a)...

už jsem prohlídla fotky. no pěkný. ale se svým současným pracovním koutkem se asi taky chlubit nebudu :)

Anonymní řekl(a)...

Sůši tvuj koutek asi vede, protože můj současný bych také raději nepublikovala ;)