čtvrtek 20. května 2010

poslední květnové dny doma


Konec května se pomalu blíží, venku zima, prší, občas slunce vystrčí paprsky a já se tu nejspíš rozloučím...ve středu vyrážíme s Kubou na tři týdny do Švédska (Laponsko), další den po příjezdu mě čeká odjezd na Island a posledním vyvrcholením prázdnin je skoro tříměsíční cesta na Nový Zéland (sledujte web http://novyzeland2010.blogspot.com/ - měly by se tam postupně objevovat naše informace a zážitky:) Momentálně mám hlavu plnou všeho možného, balení, zařizování, zítra a v sobotu razím na Bambiriádu, v pondělí mě čekají dva poslední zápočty, angličtina a ekologie...a je to "za mnou" Budou to čtyři náročné měsíce, ale doufám v načerpání nových zážitků, zkušeností a hafo fotek (ze kterých udělám asi promítání, až je zvládnu protřídit, upravit:o) No, a říjen na mě čeká ještě s posledním akademickým rokem na TUL.

Se všemi, se kterými se nejspíš už nezvládnu rozloučit osobně se tímto loučím...a další blog? Možná po příjezdu ze Švédska, možná až z Islandu, kdo ví.

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

No, co dodat? Snad jen ať se cesty vydaří, počasí ať přeje, místní lidé ať jsou vstřícní, Ejafjallajokull ať nezavírá letiště.. A tak dále!Šťastnou cestu a hodně krásných zážitků! :c)

Eva řekl(a)...

Přidávám se k přání šťastné cesty, těším se na fota a budu vděčná za info o Islandu ;)

Hanka řekl(a)...

šťastnou cestu saší, už se těším na fotky a zážitky :) užijte si to!!!

Má to šťávu! řekl(a)...

díky moc kočky:) Hani, jinak parádní brož, co jsem dnes viděla:)