čtvrtek 1. prosince 2011

První advent

Tak už je to za námi, první adventní neděle. Vyrábělo se, peklo se, trochu i uklízelo...ale to není zdaleka vše, ještě trochu vyzdobit byt a koupit stromeček a hlavně stojan na stromek, jinak si uděláme asi díru v podlaze:)

V sobotu jsme objevili krásnou plechovou dózu v Mark & Spencer, nešlo jí neodolat:)

Advent

Advent

Adventní bedýnka:)

Advent

Advent

Věnec na dveře
Advent

Pečení perníčků, formičky IKEA
Advent

Více fotek z víkendu naleznete zde

9 komentářů:

nina řekl(a)...

tá bedýnka je naozaj krásna :) asi sa do niečoho takého pustím

Anonymní řekl(a)...

Sašo, plechovka je opravdu povedená - žádný laciný Santa, ale trochu tajemná zima :) A také se mi moc líbí tvůj netradiční adventní svícen v bedýnce :D I věnec - mám ráda jednoduché ozdoby, žádné cukrbliky přezdobené...

Anonymní řekl(a)...

:) máš skutečně úžasné fokty :)

Hanka řekl(a)...

jéééj, ty vykrajovátka mám taky ;) každopádně se mi moc líbí adventní svícen.

Anonymní řekl(a)...

fotky krásně dýchají Vánocemi :)

Catalina řekl(a)...

Dóza je moc pěkná, jedna se mi v M&S taky zalíbila, tak teď ji čekám pod stromečkem jakože od našich :D A shortbread miluju! Nejvíc mi chutná z Tesca (All butter shortbread fingers) :) Svícen je taky krásný a perníčky musí nádherně vonět - už podle těch miniauturních částic koření v těstě :D Fromičky jsem dostala úplně stejné k narozeninám a včera jsem s nima perníčky taky úspěšně spáchala :D

Má to šťávu! řekl(a)...

Díky všem na milé komentáře:)

Vivi řekl(a)...

Ach ano, dózu mám taky. A pak ještě hrací plechový kolotoč z M&S. Vypadá to, že máme velmi, velmi podobný vkus. :-) A nejen na věci, ale i na jídlo, jak jsem si všimla.
Tleskám a fandím!
Vivi

Valerie řekl(a)...

Taky jsme oslavili první adventní týden, s dcerou a trošku kreativnější formou, objednala jsem totiž na https://www.piskohrani.cz/adventni/ adventní šablony k barevnému písku, takže jsme spolu zkoušeli něco pěkného vytvořit.