středa 4. prosince 2019

Peklo pro děti


Trošku Vás určitě nadpis článku mate, ale nebojte, žádné peklo se nekonalo. Jedná se o "bejbyfriendly" hotel v Jizerkách pro děti s názvem Peklo. Byli jsme zde už podruhé, a tak jsem si řekla, že Vám  to trochu sepíšu, třeba je někdo nerozhodný se sem vydat.

Nutno říci, že oba pobyty jsme absolvovali přes liberecké studio Beruška - tedy i s programem a plaváním pro děti. Nemám pocit, že by to bylo o tolik dražší, než když pojedete sami. Proto jsme volili tuto možnost.


Jeden pobyt jsme absolvovali v dubnu, to měl Jonáš akorát rok. Mladší děti si to asi tolik ještě neužijí, ale s ročním dítětem je to už v pohodě. Využili jsme jak bazén, tak i pohybové cvičení pro malé děti, které jsme v tom měli. Na jaře je super, že veškeré venkovní aktivity, které hotel nabízel byli přístupné - tedy venkovní trampolína, šlapací motokáry, odrážedla, nafukovací skákací balón., atd. Takže pokud máte možnost berte termín mezi dubnem-koncem září.


Hotel je plně vybaven pro děti, celkem 4 herny - 1 velká a 3 malé. Na chodbě spousta mini aktivit jako duplo, kuličkové dráhy, domino, vláčky...Je tu bazén i sauna. V jídelně pak dětské židličky, nádobí, příbory, bryndáky...prostě na co si vzpomenete. Jako bonus je pak výborná kuchyně.


Druhý pobyt jsme absolvovali teď na podzim. Řekla bych, že si to Jonáš užil o dost více, protože už chodil. Jen jsme tentokrát nemohli řádit tolik venku, protože venkovní aktivity měli už sklizené.


Co se týče pokojů, tak mají dva druhy a to s koupelnou nebo bez - společná na chodbě (najdete tu vaničku, koupací kbelík, nočníky, dětské wc, odsávačku na rýmu, přebalovací pult). Jsou jednoduše zařízené, postel, skříň, umyvadlo. Za příplatek pak postýlka. Jediné, co bych asi víc ocenila, by byl věšák na bundy v pokoji.


V zimě pak vedle hotelu najdete i sjezdovku.

No a to je asi vše, taková krátká recenze:-) Pokud vás něco zajímá, tak se klidně zeptejte v komentářích, ráda odpovím. Oba pobyty pak najdete ve fotkách zde a zde.

 

Žádné komentáře: