středa 1. května 2013

Byl pozdní večer, první máj...

Přeji všem  krásný zbytek dnešního dne :o)


IMG_3073 copy


A děkuji, už je Vás 200 ♥ To by si zasloužilo malý dárek, co říkáte? Ještě tu mám jeden vlastní kalendář na tento rok. Kdo by rád dárek dostal, nechť napíše pod tento příspěvek pár slov:-) Náhodně pak vylosuji vítěze, který kalendář obdrží. Příspěvek můžete klidně sdílet (ale prosím o odkaz do komentářů) - do slosování Vás zařadím hned dvakrát. Hezký zbytek dne!

15 komentářů:

Renda řekl(a)...

Přeji Ti krásný první máj :)

M.A.R.K.I řekl(a)...

Saši, paráda,.... tvůj kalendář je nádherný, stejně jako všechny tvoje fotky .... moc ráda se zúčastním ..... Marki

Hanah řekl(a)...

tulipánky jsou krásné, taky jsem dnes dostala pár fialových:)

Kačka řekl(a)...

Téhle výzvě se nedá odolat, Tvoje fotky jsou fantastické! A kalendář nádherný! :)

Ivet řekl(a)...

Miluju tulipány. :)

Veronika řekl(a)...

To je milý nápad :) Pěkný květen!

Bára Z. řekl(a)...

Jsem takový tajný návštěvník Vašich stránek, pokaždé když se chci zasnít, procházím Vaše fotky, které jsou světové a mají náladu...just like your lifestyle! Wish you honestly the best spring time with your darlings <3!

Pajuš řekl(a)...

váš blog moc ráda navštěvuji kvůli krásným fotkám i receptům.. a fotka tulipánů mě moc potěšila, mám je ze všech květin nejradši :)hezký den!

Anonymní řekl(a)...

Sášo, super foto a další plus ode mě máš za ty tulipány - inovativní :) (namísto karafiátů - ty se mi s májem vybaví jako první :D

Veronika (Z ghetta blog) řekl(a)...

Já se přikláním k tomu, aby bylo více receptů, protože ve spojení s krásnýma fotkama je to pastva pro oči :) A kalendář je krásný, já si vždycky schovávám i ty staré a pak si je třeba lepím jako plakáty :)

Unknown řekl(a)...

Od doby co jsem objevila tvůj blog mám plán na každý večer :) čeknout jestli je něco nového, parádní tulipánky

vizdalka řekl(a)...

Ahoj, tvoj blog sledujem uz dlhsie, pacia sa mi tvoje napady, jak kulinarske tak foto ;-). A este teda sem tam sledujem ako si na tom s geocachingom ;-). Pretoze, kto nehlada s nami, hlada proti nam ;-)

Alena řekl(a)...

Krásné tulipány

Tynka_125 řekl(a)...

Já jsem letos k prvnímu máji také dostala tulipány a musím říct, že mě s nimi manžel hodně překvapil. Nejen, že nejsem zvyklá, že by mi dával květiny, ale navíc si objednal rozvoz květin Praha a překvapil mě s nimi v práci, což jsem teda rozhodně nečekala, každopádně to ale bylo milé překvapení :-) .

Marta řekl(a)...

Koukám že tady asi nebudu první kterou bude zajímat kde se dá narychlo sehnat nějaké květiny online. A zvláště pak když působíte někde v Praze, že ano? No naštěstí se v tom oboru rozvoz květin Praha už v dnešní době dá docela dost vybírat, takže si můžete najít svého oblíbence.