neděle 24. listopadu 2013

Kavárna Bez konceptu (Husova 1094/87, Liberec)

O mé návštěvě výše zmiňované kavárny jste si mohli přečíst v novém Cinnamon magazínu, ale abych Vás neochudila úplně, článek si nyní můžete přečíst i tady:-)

IMG_5706 copy

Mám ráda útulné kavárny s dobrou kávou a nejlépe i s domácími dobrotami. A protože jich je v Libereci tak možná na prstech jedné ruky, představím Vám jednu z nich. „Kavárna Bez konceptu“ http://www.bezkonceptu.cz/ . Nejsem velký pisálek, a tak omluvte mou strohost...

Už když vejdete dovnitř, dýchne na Vás taková ta „domácká“ atmosféra. Můžete si útulně zalézt do růžku, či sedět přímou uprostřed dění – rozuměj uprostřed kavárny:-) 

IMG_5707 copy 

Obsluha je velice milá a ochotná, i když jí to občas déle trvá...ale chápu to, lidi se tu točí jak na kolotoči. Při naší návštěvě jsme ochutnali jak jinak než cappuccino z kávy od Doubleshotu a pak frappé speciál s extra kousky čokolády. Už dlouho jsem si takhle nepochutnala na kávě. Samozřejmostí byla i sklenička s vodou. Naše prázdné žaludky jsme potěšili tím nejčokoládovějším dortem s terčem bílého jogurtu s jahodami. Moc dobře se to vzájemně doplňovalo. Uff, stačil by nám i jeden kousek na půl.

IMG_5708 copy

Abych shrnula návštěvu: milá obsluha, skvělá káva, výborný koláč a příjemné prostředí kavárny! Takže pokud máte chvilku času v Liberci, určitě si sem zajděte! Plánuji se vypravit na snídani...oujéé:-)

2 komentáře:

Netty řekl(a)...

Vypadá to vážně domácky a pěkně,škoda, že jsem o ní nevěděla, když jsem byla v Liberci..:)

monika řekl(a)...

Vypadá nádherně, nějakou podobnou bych taky jednou chtěla mít :)