pátek 7. prosince 2018

Knižní vánoční tipy


Dneska jsem pro Vás připravila tipy na knížky pro děti, ale potěší se i dospělí. Jsou to knihy, které mám buď doma, a nebo je nadělí letošní Ježíšek. Jedná se o dětské knihy, na ty dospělé já nejsem o:-) 

Koupíte je v běžných kamenných knihkupectvích, ale i na eshopu. Já využila na některé 25% slevu třeba u Albatros media, ale teď před Vánoci má většina eshopů nějaké slevy, nebo třeba poštovné zdarma.


Áďa spadla do kanálu:
Víte, jak to bylo s Golemem a kde je zahrada mrtvých? Nebo co dokážou vyčarovat alchymisté? A k čemu sloužily kašny a proč si raději nehrát na mostě na andílka? Holčička Áďa se ocitla v Praze dávných dob a se svými novými kamarády se vydává na cestu za dobrodružstvím. 

Dobrý večer, dobrou noc:  
Nejkrásnější pohádky k usínání. Víc asi netřeba:-)
 

Animalium:
Vítejte v Animaliu! V muzeu, které je otevřené 365 dní v roce. Vystavuje ty nejkrásnější exponáty a vy do něj můžete chodit, kdy se vám zachce. Najdete zde pestrou paletu téměř dvou set živočichů, kteří okouzlí návštěvníky každého věku. Prozkoumáte rozmanité biotopy planety Země.
 

Jaro, léto, podzim, zima:
Soubor čtyř obrázkových knih, kde děti mohou počítat postavičky, hledat obrázky, vyprávět příběh... Knížka podporuje pozorovací schopnosti a podněcuje fantazii, rozvíjí jazyk a rozšiřuje slovní zásobu.



Znáte některé knihy? Na trhu je spousta krásných a tak by tipy na dětské knihy mohly vydat na jeden článek denně. 

Máte ještě tip na nějakou pěknou pro malé děti?

Žádné komentáře: