středa 27. listopadu 2013

Ham box

Konečně i  k nám domů dorazil...no doprava prostřednictvím GLS popravdě nic moc, je to na delší povídání. To už radši zlatá Česká pošta:-) a teď už k samotným boxům. Vlastně byly dva! Jeden klasika a druhý zaměřený a pečení. Osobně se mi ten pečící líbil více - obsahoval zajímavější věci a mě vlastně i bližší:-) a jak že vypadaly?


Vlevo - pečící box - co mě oslovilo? Určitě sušené brusinky, mouka a nejvíc vlastně pomazánka z Lotus sušenek, ta je bezkonkurenční...sušenky Likes velice pobavili a určitě je sezobneme u televize. Směs na pečení Milka mini muffins je už zpracována a chutnala nám, ale že bych si jí koupila, to asi ne. Součástí boxu byl i časopis, ale já si bohužel moc nepočetla, moje němčina na tak dobré úrovni není :-) i když, něco bych asi přelouskala...Barevné kuličky určitě využiji při zdobení mufinů a cake creme a tuk na pečení si místo taky najde.

Vpravo klasický box - není na nic zaměřený - určitě mě potěšil olivový olej, černá čočka, směs oříšků s čokoládou a bonbónky v plechové krabičce (jsem krabičkomaniak:-)) Naopak milk shake nám vůbec nechutnal, afri cola zatím čeká v lednici a eintopf (malá kulatá krabička) jsem zbodla v práci k obědu - i maso tam bylo! Omáčka na lasaně mě nějak neoslovila...

Toť ode mě vše. Celkový dojem mám z německých boxů dobrý, ale co nás čeká v tom prosincovém českém? Uvidíme. 

Pokud byste rádi taky vyzkoušeli, mrkněte sem http://www.brandnooz.cz/
 ten prosincový si můžete objednat do neděle 1.12.

3 komentáře:

monika řekl(a)...

Ničím z toho bych nepohrdla, ale kdybych si měla vybrat, strašně mě zajímá chuť toho másla z těch sušenek Lotus :)) Chodím kolem něj v obchodě už strašně dlouho, jednou si ho prostě koupím a bude :D :)

Veronika řekl(a)...

Tak to jsem zvědavá s čím potěší český boxík. Asi počkám jak dopadne ten první a vyzkouším až druhý, snad si udrží úroveň. Je to stejně ale super nápad pro nás, kuchtíky :-)

P.♥ řekl(a)...

Lotus pomazánku bych někdy chtěla zkusit :) jen se bojím, že by její existence byla krátká :D
a brusinky, ty jsou top <3