úterý 7. dubna 2015

Velikonoční brunch




Kdo sledujete můj instagram, určitě jste zaznamenali, že jsme včera dopoledne nelenili a vyrazili chvilku před 12hodinou na náš první brunch (pozdní snídaně, která přechází do oběda:-)). 

Na facebooku bistra Mikyny se totiž objevila nabídka, že na Velikonoční pondělí pořádají velikonoční brunch. No a jelikož koledníků přišlo opravdu jen pár, tak jsme na další nečekali a vyrazili jsme.



Bylo celkem plno, ale dvě místečka se našla. Objednali jsme něco teplého, já cappucino a Kuba Senchu. Dala jsem si ještě čerstvý fresh z pomerančů - mňam, ten byl. Pak jsme si vybrali něco z velikonoční nabídky - já vejce do skla s bagetkou a Kuba si dal minimazanec s máslem a variací marmelád. Obojí bylo velmi chutné a vzhledově lákavé:-). Hlavně, když nosili ještě k vedlejším stolům opečený mazanec s vanilkovou omáčkou a malinami...hmm, ale už nebylo místo.

Pokud tedy toto místo ještě neznáte, určitě doporučuji navštívit. Přes oběd vaří polévku a plus ještě další tři jídla - vše vegetariánské. Pokud Vás nabídka oběda neuspokojí, určitě si vyberete ze spousty sladkých lákavých dobrot - dýňový dort, čokoládový dort, čokoládová pěna anebo jen obložený chlebíček s farmářským tvarohem. Nabídku hodně obměňují, což je fajn!

 A kde je najdete? ulice 5. května 62, Liberec


Teď už se jen těšit, až zavedou snídaně pravidelně a bude to paráda!

Znáte Mikynu?

2 komentáře:

Ľúbezná řekl(a)...

vyzerá to všetko super, aj interiér veľmi pekný, ak niekedy pôjdem do Liberca tak určite navštívim :)
ľúbezná

Terez řekl(a)...

kdybych nebyla na Velikonoce u dědečka na vesnici, tak bych určitě zašla, protože to vypadá skvěle a taky proto, že do Mikyny chodím fakt ráda :-)