čtvrtek 2. dubna 2015

Novinky v kuchyni

aneb je potřeba si občas udělat nějakým pěkným kouskem radost. A když se toho nastřádá víc, ráda se o to podělím i s Vámi.



V prvé řadě bych chtěla říct, že máme doma velice rádi plechové krabičky. Rádi vybíráme ty, které vypadají jakože retro, ale ani ty moderního vzhledu nejsou k zahození:-) Používáme je doma především na uskladnění všelijakých věcí, ať už účelu, ke kterému slouží a nebo postačí i na něco jiného.

Tyhle dva krasavce jsem koupila nedávno - plechovku Sugar v Kik, za nějakých 79 Kč tuším. Vždycky jsem Kik tak nějak neměla ráda, ani nevím proč. Možná mi přišlo, že tam mají příliš kýčových věcí a divných hadrů, ale poslední dobou tam nakupuji stále víc a víc.

Druhá plechovka Chocolate je z Levných knih, tedy Domov a styl...ta už byla o něco dražší 109 Kč.

Bílá vysoká sklenice na koktejly je z Ikea -  29 Kč.

Silikonové košíčky na tartaletky jsou z Tchiba - akce se "zrnky" za 119 Kč.


Hrnek se srdíčkem opět z Kik - cena 59 Kč.

...a v průhledné krabičce jsou čerstvé těstoviny z Fresh pasta Liberec - ochutnali jsme ravioly plněné špenátem, ale hodně jich bylo prázdných. Tak si radši kupte jen klasické těstoviny:-)

Vybrali byste si něco? A kde nejradši nakupujete doplňky do kuchyně vy?
 



3 komentáře:

Sororessa řekl(a)...

Kik mam hodne rada :) Taky Levne knihy, Domov&Styl a Tiger a nesmim zapomenout na ebay :))

A.

bunnysek řekl(a)...

mně se tedy líbí ty barvičky...už aby bylo teploučko :o) Hezký den, Štěpka

FOOD BLOG ASOCIACE řekl(a)...

Dobrý večer,

je nám jasné, že dostáváte spousty nabídek, ale podařila se nám dohodnout s partnerem velmi zajímavá soutěž, kde 5 vítězných food bloggerů obdrží částku 10 000 Kč a ten nejlepší navíc dostane APEROL na celé léto!

Pravidla soutěže

Zúčastnit se může opravdu každý se svým food blogem. Jedinou podmínkou účasti je psaní food blogu v českém jazyce.

1. Vytvořte a publikujte příspěvek na svém blogu na téma „Aperitivo Moment“. Jeho typickou součástí je finger food a sklenka aperitivu. Nejtypičtějším je Aperol Spritz. Součástí příspěvku musí být fotografie vytvořeného finger food a drink na bázi Aperol, Campari, Crodino nebo Cinzano.
2. Pošlete internetový odkaz na svůj příspěvek na e-mail foodblogroku@gmail.com.

Uzávěrka soutěže je 26. dubna 2015.

Následně odborná porota APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU vybere 5 food bloggerů s nejlepšími příspěvky. Hodnotit se bude hlavně nápaditost, ale i celková vizuální podoba. Příspěvek nemusí obsahovat jednotlivé kroky přípravy.

Vyhlášení vítězů proběhne na večírku – slavnostním vyhlášení vítězů APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU 2014.

Co je „Aperitivo Moment“

Neformální setkání přátel v baru v podvečerních hodinách. Často předchází společné večeři, ale není to podmínkou. Lidé popíjejí drink a pojídají finger food. Tradiční záležitost je to zejména v Itálii či Francii.

Ilustrační fotografii pro představu naleznete zde: http://foodblogroku.cz/soutez/

Pokud budete potřebovat další informace k soutěži, neváhejte mne kontaktovat.

Věříme, že Vás soutěž zaujme a že se rádi zúčastníte.


Hezký večer


Lukáš Beránek
APEROL SPRITZ FOOD BLOG ROKU
e-mail: foodblogroku@gmail.com

www.foodblogroku.cz
www.facebook.com/foodblogroku
#foodblogroku