středa 14. prosince 2016

Vánoční vaření s Karolínou Kamberskou


Díky blogu dostanu občas pozvánky na zajímavé akce, ale ne všeho se můžu bohužel zúčastnit. Většina akcí probíhá v pracovním týdnu a ještě v Praze, takže nemyslitelné se tam dostat, což je škoda. 

Ale tentokrát se jednalo o odpoledne a sobotu, hurááá. Vařily jsme v kulinářském ateliéru Ola Kala na Vinohradech. Sešly jsme se tam samé ženské a já měla i díky této události možnost poznat některé tváře, které znám jen přes blog, či instagram. Setkání  to bylo velice milé.

Ale hlavní aktérem workshopu byla Karlína Kamberská, která si pro nás připravila vánočně laděné menu: Lososový krém, kapra s ořechovou drobenkou, křenovým šťouchaným bramborem s pivní redukcí a išlské dortíčky.

Vařily jsme po dvojicích. Vždy jsme uvařily jeden chod a jídlo jsme si šly sníst ke stolu. Tedy vyfotit a sníst:-D Celé to bylo pohodové a strašně rychle to uteklo. 

Překvapila mě hlavně chuť kapra, kterého jsem měla jen jednou a vůbec mi nechutnal. Tehle byl výborný a určitě jsem jej nevařila naposled. Rybí polévky zase nejím, ale lososová s koprem, ta byla výborná! Cukroví jsme si odnesly domů na ochutnávku, taktéž bylo výborné.

Karolína je velice milá a působí velice sympaticky i naživo. Znát ji můžete z pořadu Karolína, domácí kuchařka.

Za foto děkuji Anně Janouškové, já zvládla fotit jen mobilem a mám nevalnou kvalitu, tak dám alespoň fotokoláže:-)

 

Žádné komentáře: